logo

Informatie over onze vakantiekampen

In de huidige samenleving is de opvoeding van kinderen geen makkelijke taak.
Er bestaat geen vaste handleiding waar we in terecht kunnen om de juiste aanpak terug kunnen vinden om een kind te begeleiden zodat het kan uitgroeien tot een evenwichtige volwassenen die de juiste waarden hanteert.
Daarom is het van groot belang om kinderen de kans te geven op te groeien in een omgeving waar hij/zij de kans krijgt om te spelen, te ravotten, ervaring op te doen, te genieten, ruzie te maken, te wenen, … kortom om KIND te zijn en met vallen en op staan de samenleving verkennen.
Vakantiekampen zijn dan ook de plek bij uitstek om hiertoe bij te dragen.
Kinderen leren er , naast het sportieve en creatieve, ook hun grenzen verleggen.
Ze moeten proberen, durven, samenwerken, verantwoordelijkheid opnemen, conflicten oplossen, overleggen … sociale vaardigheden die hen later zullen helpen in hun dagelijks leven.
2 Grow Fit wil ook hier zijn steentje bijdragen en biedt tijdens de vakantieperiodes (Herfstvakantie – Paasvakantie en Zomervakantie) verschillende kampen aan.
Onze kampen zijn allesomvattend. Sport en spel, natuurbeleving, kokkerellen, knutselen, gezonde levensstijl… alles komt aan bod in een zeer gevarieerd programma.
En omdat wij beseffen dat ieder gezin op een andere manier vakantieopvang zoekt bieden wij verschillende formules aan. Per week of per dag, of in samenwerking met de zwemschool (deels zwem- deels sportkamp).
De kampen starten dagelijks om 9u ’s morgen tot 16 u ’s avonds doch we voorzien gratis opvang van 8 tot 9u en van 16 tot 17u.
Onze uitvalbasis voor deze kampen is de Sportzaal P. Bricout gelegen in de Mimosastraat 33 te 1502 Lembeek maar uiteraard gaan wij ook regelmatig naar het Park van Lembeek waar de grote speeltuin en de prachtige weiden ons heel wat speelmogelijkheden bieden.
Kijk dus snel naar onze verschillende programma’s en aarzel niet ons te contacteren.